Design apartament 3 camere – fotografii inainte de inaugurare

Daca in ultima vreme am postat mai mult proiecte de branding, iata ca am fotografiat un apartament al carui proiect a fost prezentat pe blogul nostru in urma cu ceva vreme AICI.

Din cauza ca livingul acestui apartament era ingust si lung, am demolat peretele care separa bucataria de living si l-am inlocuit cu un mobilier original ce deserveste ambele spatii si confera un aspect original ambientului, separand logic cele doua incaperi, dar lasand impresia de spatiu aerisit. De asemenea am renuntat si la camara de alimente care ocupa un spatiu prea mare in fosta bucatarie. Pe partea de living, mobilierul gazduieste televizorul si echipamentul multimedia, iar inspre bucatarie, in spatele mobilierului se gaseste locul de luat masa. 

Fotografii de Cosmin Lup – www.cosminlup.ro 

4 thoughts on “Design apartament 3 camere – fotografii inainte de inaugurare

  1. Nu v-ati gandit sa va apucat si de design web? Daca aveti nevoie as putea sa va ajut la partea de programare php etc 🙂

  2. Ne-am gandit sa facem si design web, insa toate la timpul lor. Multumim pentru propunere.

  3. Livingul mi se pare mult prea incarcat, bucataria e okay, dar nu are nici un element din living (cu care e intr-un fel de comuniune), la fel si dormitorul cu mov- prea incarcat – nu ofera deloc caldura si relaxare, podeaua nu merge cu nimic din spatiu.

    1. Livingul este foarte ingust si din aceasta cauza l-am unit cu bucataria. Nu e obligatoriu ca cele doua sa aiba elemente comune, desi elementul alb dintre cele doua spatii este un corp comun. Dormitorul poate parea incarcat din cauza tapetului si a mobilierului. Spatiul fiind limitat, e necesar sa ne gandim si la functia practica, nu doar cea estetica. Parchetul e vechi si a fost reconditionat, iar in realitate arata foarte bine. 🙂 Multumim pentru feed-back!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.