Design interior apartament cu 3 camere

La inceputul saptamanii, am demarat proiectul pentru amenajarea unui apartament tip PB cu 3 camere. Proprietarii sunt o familie tanara cu 1 copil, iar spatiul va fi amenajat pentru a le oferi un ambient cald si primitor. Structura apartamentului nu permite prea multe modificari si, dupa discutia cu proprietarii, am hotarat sa nu aducem prea multe modificari structurale. Vom avea deci un apartament aproape de forma sa standard, pe care il vom estetiza prin culoare, mobilier si iluminare. Imaginile de mai jos, prezinta in aceasta faza, proiectul apartamentului si evolutia sa de la forma initiala pana la nivel de mobilare.

Am transformat camera mare tipica de apartament, intr-un spatiu de relaxare cu functie de living si partial de birou. Prin conceptul de mobilier adaptat la spatiu si cerintelor clientului, am ridicat mult imaginea acestei incaperi. Culoarea caramel, propusa de noi pentru doi pereti din incapere creaza o legatura armonioasa intre mobilier, pereti si pardoseala si totodata confera spatiului o eleganta calda si relaxanta.

Pe masura ce vom evolua cu acest proiect, vom reveni cu imagini.

4 thoughts on “Design interior apartament cu 3 camere

  1. Modern, aparent usor de realizat si totusi o combinatie perfecta pentru o incapere primitoare, calda si utila.
    Mi-as dori mult sa vad finalizarea acestui apartament.

  2. E super cea ce faceti ,as dori sa va intreb cat m-ar costa amenajarea interioara a unui apartament cu 2 camere PB?

  3. Tot respectul pentru ceeace faceti…aveti niste idei extraordinare…as vrea sa vad finalizarea acestui apartament…ar fi posibil sa-l postati?..multumest

  4. Multumim pentru aprecieri. Din pacate nu avem fotografii cu realizarea acestui proiect. Proiectul are aproape 4 ani si nu am reusit sa fotografiem apartamentul dupa finalizare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.