Design interior casa familiala – imagini dupa amenajare, Partea I

Vă propunem să urmăriţi fotografiile uneia dintre cele mai frumoase lucrări finalizate cu succes. În urmă cu ceva timp, vă prezentam imaginile generate pe calculator pentru prezentarea conceptului şi iată că a venit vremea să vă dezvăluim rezultatul muncii noastre de aproape un an. Am inceput proiectul de design la această casă, la momentul în care se construia structura pentru acoperiş. Am început cu studiul interioarelor şi am elaborat planul de iluminare si cateva detalii pentru sistemul electric. În faza urmatoare am stabilit ambientarea volumetrică şi cromatica de bază, după care am început lucrul la proiectul 3D. După cum spuneam şi în alte articole, indiferent cât de reuşită este o simulare 3D, realitatea este întotdeauna mai frumoasă. Voi pune câteva simulări în apropierea unor fotografii din unghiuri similare, pentru a se putea observa diferenţa între acestea. La fel de mare este si diferenţa între fotografii şi realitate.
Detaliu interior

Detaliu zona birou
zona de luat masa

Loc de luat masa

amenajare bucatarie

Ansamblu bucătărie

design 3D living modern

Simulare 3D initială – living

amenajare living Oradea

Fotografie living

amenajare interioara living

Draft 3D living

amenajari interioare living

Fotografie living

living design

Fotografie zona birou

design interior living oradea

Draft 3D living

design de interior living room

Fotografie living
Zilele următoare voi expune restul fotografiilor cu această casă.

4 thoughts on “Design interior casa familiala – imagini dupa amenajare, Partea I

  1. Imaginile arata bine, dar simularile 3D sunt destul de simpliste. Cred ca un 3D bine facut este foarte important pentru o firma de design interior. Totusi, daca rezultatul arata asa, importanta simularilor paleste. Felicitari pentru lucrare! Nu credeam ca va iesi atat de bine cand am vazut primele simulari. pe mine ma pasioneaza 3D Max si va urmaresc blogul de ceva vreme. Am incercat si eu sa fac design interior pentru niste prieteni si le-am facut cateva simulari 3D inspirate din niste reviste. Imaginile aratau interesant insa nu aveau eleganta. Cum reusiti voi sa amenajati o casa atat de placut fara sa aveti niste simulari impecabile? Totusi, sunt importante, nu?

  2. Salutare! Si eu fac amenajari interioare, ce-i drept, de una singura si de vreun an de zile. Ce-i drept partea cu simularile are avantaje si dezavantaje. Daca simularile arata mai bine decat casa in realitate, atunci degeaba mai sunt facute. Eu prefer varianta in care realitatea sa depaseasca simularile. Si eu v-am urmarit cat de cat blogul, tot pentru calitatea simularilor, si sunt placut suprinsa sa vad ca in sfarsit, cineva arata si rezultatul muncii. Asta arata ca in spatelor simularilor nu se afla doar un student la design priceput la Max, dar fara experienta in teren. Felicitari! Keep up the good work! Pentru ca in putin timp va voi ajunge!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.