Acum o vreme, va prezentam un proiect de design interior interesant. Iata ca am ajuns la versiunea finala a conceptului. Va prezentam in continuare, majoritatea randarilor ce fac parte din acest proiect. Vom incepe cu parterul, iar ulterior vom prezenta etajul.
La living, am modificat modelul de pe usile corpului principal de depozitare, pentru a sugera o atmosfera mai calda si a avea un element de contrast marcant.
Holul este amenajat foarte simplu, in armonie cu restul casei. Bucataria este separata de hol printr-o usa culisanta, care dispare in interiorul peretelui. Separarea inspre dining, se face printr-un bar utilizat cu preponderenta pentru micul dejun. Ambientul va fi populat cu diverse decoratiuni, insa, pentru relevanta am decis sa prezentam in randari doar mobilierul si elementele de baza.
La etaj, avem doua dormitoare, doua bai, un dressing si un birou. Dormitorul matrimonial va fi amenajat in culori calde, cu mobilier din materiale placute la atingere – lemn masiv, bumbac, mdf vopsit si lacuit. Celalalt dormitor va fi amenajat provizoriu si nu am pus mare accent pe el. Una dintre cele mai pretuite zone din casa, este biroul. Beneficiarii sunt pasionati de un anumit joc pe calculator si au dorit amenajarea unui spatiu special pentru acest lucru. Cele doua bai de la etaj, vor fi amenajate cu materiale identice, singura diferenta constand in dimensiunile acestora. In final, trebuie sa spun ca a fost o placere sa lucrez la acest proiect, in special pentru faptul ca ne-am potrivit de minune in materie de stil si toate propunerile si-au regasit ecoul in asteptarile beneficiarilor.
cold, chilly… looks more like and office 🙁
Cred ca ar prinde bine un pic mai multa culoare 🙂
Mie mi se pare ca arata foarte bine. Pare mai "rece" intrucat in prezentare lipsesc micile obiecte care "insufletesc" fiecare casa 🙂
As fi curioasa sa intreb, cum se poate realiza print-ul de pe dulapul din living. exista tehnica speciala de imprimare pe lemn? ..
Usile dulapului din living vor fi cu sticla in rama de aluminiu, iar modelul se va realiza cu autocolant special mat. Pentru a vopsi niste usi din lemn sau mai degraba MDF, se utilizeaza tot un sablon din autocolant, unde se lasa descoperita doar zona care se doreste a fi vopsita. Dupa uscarea completa a vopselei, se indeparteaza autocolantul cu un cutter cu lama subtire, avand mare grija sa nu se ia bucati din vopsea, odata cu autocolantul.
Multumesc frumos !
Scene foarte realiste, foarte bine întreţinute şi tonuri de lumină, în cele mai multe cazuri sunt de locuri de muncă adecvate, foarte bun de redare. Cu privire la problema de obiecte, uneori mai puţin este mai mult, dar în unele cazuri, acesta ar fi frumos pentru a pune un obiect în continuare pentru a oferi mai mult realism scena naturale sau ar putea fi utilizarea de vopsea cu unele tonuri de culoare. Un detaliu pe care am vedea este că zidurile nu au prize.
The realism of the renderings is not our primary concern. We try to express the essence of the concept in the renderings and in the end, all that matters is the final result. We really don't afford to spend too much time on the renderings. Thanks for the comments.