Design living – casa C.C.

Chiar daca aceasta casa este situata intr-un cartier rezidential si este construita dupa acelasi proiect ca si celelalte case din zona, interiorul nu va lasa aceeasi impresie. Cu un minim de modificari interioare si fara sa ne atingem de structura de rezistenta, am reusit sa cream un concept estetic solid, dar mai ales practic. Cromatica interioara este conceputa in jurul nuantelor de pamant si e una linistita. Interventiile de pe tavan au fost necesare datorita structurii de rezistenta usor supradimensionata (dupa parerea noastra). Totusi, nu am construit forme complicate ci am intors neajunsurile in favoarea noastra.
design living modern
 living room – vedere dinspre intrarea in casa – iluminare naturala
design mobilier living
  living room – vedere dinspre geamurile de la strada – iluminare naturala
design interior living
  living room – vedere inspre intrare – iluminare naturala
living room modern
  living room – vedere dinspre dining – iluminare de noapte completa
interior design project
   living room – vedere inspre dining – iluminare de noapte partiala
concept living
  living room – Mobilierul are integrat un semineu cu bio-etanol – iluminare de noapte partiala

15 thoughts on “Design living – casa C.C.

  1. hi,,
    By defined your decorating style, It's no easy it's taken me a couple of years to define mine that sort of sums up my decorating style. I much prefer to surround myself with modern icons & sentimental treasures. It's all about the balance between old & new, classic & trendy, vintage & modern.

  2. Wow se vede cine are clasa….va doresc multa bafta si intradevar aveti experienta nu multi stiu sa foloseasca acest program

  3. Multumim, insa nu suntem chiar atat de priceputi in 3D. Noi ne concentram asupra conceptului si utilizam simularile doar pentru vizualizare.

  4. Wow, I definitely want to experience how it feels to be in a living room that is as elegant as this!

  5. Designuri cu clasa. Fac si eu ceva de genul asta dar m-am axat mai mult pe partea tehnica. Succes in continuare si sa veniti cu idei tot mai bune. Respet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.