Mansardarea blocurilor, o afacere buna.

Pentru o hidroizolare cat mai eficienta a blocurilor, cea mai buna solutie este construirea unui acoperis. Daca tot se face acoperisul, de ce sa nu folosim eficient suprafata de pe bloc? Mansardarea este o solutie tot mai apreciata. Pe un bloc normal, se pot obtine cateva apartamente la mansarda care pot deveni locuinte confortabile. Avantajul este de partea tuturor. Locatarii care locuiau pana acum la ultimul nivel, nu vor mai avea probleme cu caldura.
In imaginile de mai jos puteti vedea cateva dintre propunerile noastre de mobilare si amenajare a unor apartamente de mansarda.
Unul dintre apartamente, initial trebuia sa aiba o camera, insa la o analiza mai atenta a spatiului, am observat ca putem folosi o parte din pod pentru a crea inca o camera. Forma lunguiata a camerei ne forteaza sa adoptam un stil de amenajare mai neobisnuit. Am creat o camera de tineret cu birou si spatii de depozitare de inaltime medie si o canapea extensibila pentru odihna si relaxare. Aceasta camera va comunica cu o incapere destinata depozitarii. Avand in vedere ca structura apartamentelor este potrivita pentru o familie tanara cu cel mult un copil, cromatica ambientului este tinereasca si proaspata, iar mobilierul este modern si minimalist. Am incercat sa optimizam interioarele, astfel incat sa dea senzatia de spatiu si lumina.
Finisajele si materialele sunt comune pentru a nu ridica foarte mult costurile amenajarii. Aspectul interioarelor va fi dat de rapoartele de volum si culoare dintre pereti, pardoseli si mobilier, iar detaliile vor fi create de viitorii proprietari prin alegerea unor obiecte decorative pe gustul fiecaruia. Mobilierul va fi executat din PAL melaminat, ceea ce asigura costuri mici si un termen de executie rapid. Ca optiuni, am propus cateva variante cromatice din care se poate alege, existand si posibilitatea ca viitorul proprietar sa creeze o alta varianta dupa gusturile proprii. Pentru a nu se ajunge la rezultate nedorite, asiguram proprietarilor consultanta de specialitate.

Daca va intereseaza sa achizitionati un apartament la mansarda, acestea sunt situate in Oradea pe Bd. Dacia (la zigzag-uri). Mai multe informatii la tel: 0747 047 049

2 thoughts on “Mansardarea blocurilor, o afacere buna.

  1. Sunt niste imagini frumoase doar privind simt “caldura casei”. Am un apartament cu 5 camere din care o camera o folosesc pt. birou si acuma ma gandesc sa modific cu totul interiorul e vb. de o cmera mica dar avand in vedere ca stau mai mult de 8 ore pe zi in acelas loc as dori sa fie cat se poate de placut. Daca ma puteti ajuta, va multumesc.
    PS. daca nu e secret ce soft ati fol. pt. imaginile de sus?

  2. Very good written post. It will be valuable to anyone who employess it, including me. Keep doing what you are doing – can’r wait to read more posts.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.