Spune: Nu ACTA!

Sustinem protestele Anti ACTA!

Singurul mediu cu adevarat liber, e pe cale sa fie distrus. Internetul este locul in care toata lumea are libertate de exprimare si poate singurul mediu necenzurat pana in prezent. ACTA inseamna sfarsitul internetului asa cum il stim. E o aberatie si trebuie sa o tratam ca atare!
Spune: Nu ACTA!

Toata lumea ar trebui sa stie ce inseamna ACTA si sa faca ceva. Cativa tineri din Oradea, au iesit sa protesteze impotriva ACTA, dupa cum au promis pe Facebook, iar articolul acesta le este dedicat! Din pacate prea putini – circa 2% dintre cei ce au confirmat prezenta.  Nu mi se pare normal ca muzica si filmele sa fie doar pentru cei ce-si permit sa dea bani pe CD-uri si bilete la cinema, atata timp cat cei din industria muzicii si a filmului nu mai stiu ce sa faca cu banii. Este corect sa platim pentru divertisment, dar asta nu inseamna ca cei care nu-si permit sa fie privati de aceste mici bucurii.

Vrem un internet normal, nu masuri drastice.

2 thoughts on “Sustinem protestele Anti ACTA!

  1. Nu mi se pare normal ca BMW-urile si Mercedes-urile sa fie doar pentru cei care si le permit atata vreme cat cei din industria auto nu mai stiu ce sa faca cu banii. Este corect sa platim pentru masini, dar asta nu inseamna ca cei care nu isi permit sa fie privati de aceste boliduri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.