Despre noi

Despre Davidsign design studio

 

Cine suntem si de ce sa ai incredere in noi? Ei bine, daca portofoliul nu te-a convins, iata un pic de istorie:

Davidsign SRL a fost infiintata in septembrie 2004 de Catalin David. In urma experientei pe care a acumulat-o ca designer in diverse companii, a obtinerii licentei in design industrial si a masterului in administrarea afacerilor, a gasit de cuviinta sa deschida studioul de design Davidsign. Inca de la inceput, studioul sau a oferit servicii de design pe doua planuri principale: design de interior si branding.

Desi studiile sale din timpul facultatii s-au concentrat in jurul designului industrial, in urma unui studiu rapid al mediului de afaceri din Romania, a decis ca se va ocupa de design interior si branding, folosind ca baza cunostintele de design industrial si de estetica acumulate anterior.

In timp, Davidsign design studio s-a dezvoltat acumuland experienta si obtinand proiecte tot mai interesante. Astfel, azi se numara printre cele mai bune firme de profil din Romania.

 

ECHIPA

Desi suntem o echipa mica, avem in spate multe proiecte ambitioase pe care le-am dus la bun sfarsit cu profesionalism. Ceea ce ne face atat de puternici este faptul ca iubim arta si suntem indragostiti de munca noastra. Cand faci ceea ce-ti place, nu e atat de greu sa obtii rezultate frumoase.

 

MISIUNE

Misiunea noastra este de a-ti oferi servicii complete de design interior si branding. Fie ca este vorba de design interior pentru domeniul rezidential sau pentru domeniul comercial, ne vom stradui sa-ti oferim servicii de cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste brandingul, dorim sa integram in mod optim valorile de baza ale brandului/afacerii tale in tot ceea ce tine de identitatea sa vizuala.

 

FILOSOFIE

Fiindca ne iubim munca, ne este usor sa fim mai buni in fiecare zi. Creativitatea este principala noastra valoare, sustinuta de talent, onestitate si de capacitatea noastra de a intelege lucrurile in profunzimea lor. Folosim designul pentru a da valoare estetica si functionalitate obiectivelor tratate, si o facem foarte bine! Proiectele noastre ilustreaza intotdeauna echilibrul intre forma si functie, principiul fundamental al designului, fara a uita vreo clipa personalitatea si gusturile tale, si tinand cont de toate cele 6 simturi.

Mai multe:

http://davidsign.com/ro/servicii.php

http://www.facebook.com/davidsign

 

Radu Zetea - Interior designer
Radu Zetea – Interior designer
Kinga Tomos - Art director
Kinga Tomos – Art director
Catalin David - Creative director
Catalin David – Creative director

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.