Casa M.O. – Slatina – Zona de zi

Poate o casa cu suprafata modesta sa arate bine cu o investitie relativ modesta? Credem ca da! In continuare va prezentam zona de zi a casei, urmand sa postam si restul spatiilor in momentul in care vom finaliza simularile. Vedere_zona_TV_BucatarieC Bucatarie_01C Bucatarie_02C Vedere_dinspre_intrareC Vedere_spre_baieC Vedere_spre_intrareC Vedere_zona_TV_2C

Deschiderea bucatariei spre camera de zi, a necesitat introducerea unui stalp pe considerente de rezistenta. Pentru ca ni s-a parut „ca nuca-n perete”, am decis sa-l eliminam vizual. Astfel, am cautat mai multe solutii si ne-am oprit la varianta integrarii in mobilier. Configuratia arhitecturala a spatiului si suprafata relativ modesta, ne-au ajutat sa luam rapid o decizie si credem ca am gasit o solutie practica si eleganta. Mobilierul TV a „inghitit” stalpul si s-a transformat intr-un perete functional, perete care altfel lipsea din configuratie. Pentru a nu aglomera spatiul cu mobilier, dar in acelasi timp pentru a avea spatiu de depozitare, am creat un mobilier TV cu foarte multe spatii de depozitare mascate. Restul mobilierului este foarte simplu, realizat in cea mai mare parte din MDF vopsit si MDF furniruit, insa pentru a reduce bugetul cat mai mult, avem si optiunea de a-l realiza din PAL melaminat de calitate.

Bucataria beneficiaza de o configuratie generoasa si foarte practica, iar locul de luat masa este format dintr-o masa rotunda si scaune de la IKEA.