Design interior living modern

Design interior apartament – bloc ARED – Oradea

Un apartament de 56mp – suprafata utila, este ideal pentru un cuplu tanar. Neavand in plan extinderea familiei in viitorul apropiat, beneficiarii au ales sa amenajeze apartamentul doar pentru 2 persoane. Astfel, prioritatile principale au fost stilul si confortul. Bucataria, care oricum era mica si comunica cu living-ul, a fost integrata complet in living, pentru a beneficia la maxim de lumina naturala bogata si pentru a crea senzatia de spatiu generos. Elementul ce separa logic cele doua spatii, are dubla functie: mobilier petru TV inspre living si bar pentru luat masa inspre bucatarie.

Intre living si dormitor, avem doi stalpi de rezistenta, intre care era trasat peretele de separare. Am eliminat acest perete si l-am inlocuit cu un sifonier mare cu 2 usi culisante, ce va separa acum dormitorul de living. Partea din spate a sifonierului va fi dublata si va fi finisata cu tapet, pentru a avea aspect perfect de perete dinspre dormitor. Usile culisante vor fi placate cu sticla neagra, pentru un aspect elegant si totodata pentru a crea un efect de oglinda si a da senzatia de spatiu mai mare. In spatele dulapului am construit un pat ce pare ca pluteste deasupra mochetei.

Baia este consutrita in jurul unei idei foarte simple. Combinatia intre mozaic si marmura Daino Reale, constituie baza pentru mobilierul minimalist si corpurile sanitare. Mobilierul de depozitare este ascuns in peretele placat cu mozaic, iar la vedere va mai fi doar masina de spalat.

Va invitam sa urmariti imaginile:

Foto_living01 Design interior living modern Design living 2014 Living modern 2014

design pentru baie 2014 Baie cu mozaic 2014 Baie minimalista 2014 Dormitor modern 2014 Design dormitor violet 2014 Design dormitor 2014 Design interior living room. Design living cu bucatarie 2014