Propunere de design interior pentru hotel

Una dintre cele mai interesante teme de proiectare din ultima perioada, a fost un proiect de camera de hotel de 5 stele in stil eclectic, pornind de la atmosfera tipica a castelului Bran. Dupa ce am vizitat si analizat castelul mai bine de 7 ore, am elaborat un concept pentru un apartament. Stilul rezultat a fost unul modern cu influente rustice si usor clasice.

design interior hotel
Vedere inspre dormitor cu iluminare naturala
design interior camera hotel
Vedere inspre dormitor cu iluminare artificiala
design hotel 5 stele
Vedere inspre zona de zi cu iluminare naturala
design hotel lux
Vedere inspre zona de zi cu iluminare artificiala.

8 thoughts on “Propunere de design interior pentru hotel

  1. scapa de tonurile de maro si gri, prea multe colturi si linii drepte, de de nu folosesti arcuri? Decat barne decorative pe tavan mai bine fara, sau daca clientul nu poate dormi fara ele, camera trebuie sa fie mai inalta, altfel barnele vor crea o atmosfera apasatoare. lustra e oribila. pentru o atmosfera de castel merge si o lada in maniera celor vechi, sau o soba de teracota smaluita in maniera celor vechi. decat tablouri kicioase pe pereti mai cateva covoare oltenesti cu oameni si pasari.la ferestre merge sticla bizotata, ar fi superbe ferestre inalte cu 20-30 cm de vitralii in partea superioara.

  2. Multumesc pentru sugestii. Aceasta este interpretarea mea, pe care am dorit-o inspre modern. Tonurile de maro si gri, precum si liniile drepte, le folosesc in masura in care consider ca se potrivesc in anumite lucrari. Daca te vei uita la lucrarile mai vechi, vei vedea ca utilizez si culori mai vii. In ceea ce priveste arcele si liniile curbe, nu ma prea caracterizeaza si nu cred ca le voi utiliza. Sugestia cu vitraliile imi place. Covoarele oltenesti nu-mi plac in contextul acesta. Multumesc inca o data!

  3. Imi place foarte mult ideea de rotire a televizorului! In ce a fost realizat proiectul, in 3D Max?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.