Am facut curat in birou…

EN: This is about cleaning our office after the vacation… Not much but we love our office. For more interior design projects, scroll down.

RO: Ca o evocare a primei zile de scoala, ne-am imbracat frumos pentru festivitate si am pregatit biroul pentru actiune. Biroul nostru ar putea fi folosit ca ilustratie la zicala cu cizmarul fara cizme si croitorul cu pantalonii rupti in fund… Constant in amenajare si niciodata gata, ma face sa ma simt ca acasa. Nu mi-e rusine sa spun ca amenajarea biroului nostru e unul din putinele lucruri pe care nu le voi termina niciodata. Intotdeauna voi gasi ceva de adaugat sau de modificat.
Satul de el acum doua saptamani si ceva, nu m-am gandit ca ma voi bucura atat de mult sa-l regasesc la intoarcerea din concediu… Imi spuneam ca daca ma voi simti la fel de satul, il voi reamenaja. Nu a fost cazul.
Nu ma intrebati de ce scriu despre asta… pur si simplu asa mi-a venit. Poate ca pentru faptul ca inca nu am reusit sa-l integrez inca cu brandingul la care lucram in paralel cu acelasi succes :).
Design interior Oradea


Dinspre intrare s-a schimbat culoarea holului si se poate observa noua configuratie a birourilor. V-ati prins de unde e imaginea din header…
Firma de design interior


Despre asta vorbeam – noua configuratie…

Birou de designO bucatica din “camera de brandstorming

Studio de design


iMac-ul in teste… inca nu ne-a convins, dar e pe-aproape…

6 thoughts on “Am facut curat in birou…

  1. N-as fi crezut sa vad asa un birou de design in Oradea… Am umblat mult pe afara si pot sa spun ca va prezentati onorabil. In Olanda am vazut cateva birouri de design interesante, dar nici al vostru nu e de lepadat. Imi place ca aveti lucruri de calitate si multa documentatie.
    Cu respect, un coleg de breasla.

  2. Probabil un Mac Pro ar fi mai potrivit… cand s-o face 3D Max pentru Apple OS, ne mai gandim…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.