Se naste un living – partea 1

In urma cu putin timp, am primit o tema de proiectare. Amenajarea living-ului unor prieteni. Bineinteles ca i-am rugat sa ne trimita niste poze cu living-ul asa cum arata el acum, pentru a avea termen de comparatie cu rezultatul final. Voi incerca sa postez toate fazele de proiectare prin care vom trece. Pentru azi, am relevat spatiul pe calculator si i-am dat un pic de culoare. Restul fazelor le vom publica, pe masura ce evoluam. Va trebui sa mobilam, sa coloram si sa decoram spatiul, intr-o idee, sa-i dam viata.

Asa arata spatiul in momentul de fata.
Volumetria initiala
Prima propunere de culoare – perspective opuseVa urma…

2 thoughts on “Se naste un living – partea 1

  1. Fotografiile de dinainte de proiect arata un ambient fara nimic special. Intr-adevar din primele imagini cu cromatica propusa se intrevede ceva ce ar putea arata bine. Abia astept sa vad cum continuati. Cred ca sunteti primii care posteaza asa ceva pe internet. Vazand toate fazele, cineva ar putea sa va fure meseria… Bafta!

  2. Bineinteles, inainte de aceasta amenajare spatiul nu a mai fost amenajat decat provizoriu, pentru a se putea locui in casa. Cat despre furatul meseriei, nu e o meserie care se poate fura, e nevoie de anumite calitati (multe) pentru a o practica, asa ca, eu unul ma simt protejat. Pe de alta parte, cu cat invata mai multe oamenii din imaginile noastre, cu atat mai mult teren va castiga bunul gust.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.