Amenajare apartament – Living cu bucatarie

Dupa imaginile randate si reportajul video, am reusit sa facem cateva fotografii in acest apartament amenajat recent. Principala problema de design a fost amenajarea unui dining in spatiul dintre bucatarie si living, fara a aglomera inutil spatiul. Va prezentam imagini inainte si dupa amenajare.

design interior bucatarie

Bucataria dinspre living
Initial, spatiul destinat bucatariei a fost cam cu 80 cm mai mic, dupa cum se poate observa si din fotografia dinainte de amenajare. Astfel, am mutat peretele separator si caloriferul, pentru a obtine o bucatarie estetica si utila, pe un singur perete. Altfel, ar fi trebuit sa intindem bucataria pe colt si sa invadam spatiul pe care acum il ocupa locul de luat masa. Nu am vrut sa creez nicio separatie in spatiu, pentru ca tocmai deschiderea initiala dadea o senzatie foarte placuta, rar intalnita in apartamente. De altfel, in toate lucrarile noastre, incercam sa deschidem spatiile si sa cream senzatia de spatiu aerisit.
design interior living
Prin introducerea perdelei pe tot peretele cu geamuri, am incercat si in mare masura am si reusit, sa cream senzatia de un singur geam mare. Tocmai de aceea, am ales o perdea simpla, vaporoasa, din in. Mobilierul, cu exceptia celui de bucatarie, a fost realizat din MDF furniruit, combinat cu MDF vopsit, materiale ce confera un grad ridicat de confort, atat vizual cat si tactil.

Tot mobilierul din aceasta lucrare a fost conceput special pe spatiu si este original, realizat la comanda, cu o singura exceptie – scaunele, care au fost cumparate.

design interior apartament
 Fotografiile dupa amenajare au fost realizate de Cosmin Lup – www.cosminlup.ro

15 thoughts on “Amenajare apartament – Living cu bucatarie

 1. well worth the read.I found it very informative as I have been researching a lot lately on practical matters such as you talk about…

 2. Superb apartamentul, in special dormitorul. Am si eu o intrebare. Doresc sa modernizez apartamentul 3 camere, baie, bucatarie, 2 holuri. De ce buget ar trebui sa dispun ptr a deveni la fel de superb ca cel pe care ni l-ai prezentat in acest post?

  Cornel, Lugoj

 3. Puteti sa ne trimiteti pe mail schita apartamentului si va vom transmite o aproximatie de costuri.

 4. Minunat, imi place foarte mult. Tocmai mi-am luat un apartament cu 3 camere, 62 mp. E praf fara nimic. Cat m-ar costa sa fac asa ceva cum ai prezentat tu?

 5. Costul mediu de amenajare de la peretii goi, fara pardoseli, se situeaza in jur de 400 EUR/mp util, dar poate urca cu usurinta peste 700 EUR/mp, daca se doreste o amenajare luxoasa. In orice caz, chiar si in cazul unei amenajari cu buget restrans, costul final nu scade sub 250 EUR/mp. Asta daca se doreste ca ambientul sa arate bine.

 6. Your blog site is really awesome! You've done lots of excellent work! I hope your success.

  Thanks.

 7. Foarte frumos…. As putea avea datele de contact a celor care au realizat canapelele? Sunt din Oradea? Multumesc mult.

 8. felicitari! intr-adevar un lucru bine gandit.
  imi puteti spune care este suprafata camerei (bucatarie+living)?
  multumesc.

  1. Multumim pentru apreciere! Din cate retin, suprafata living+bucatarie era undeva in jur de 27-30mp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.