TIMB – BIFE 2007 – Mobilier si design

In articolele ce urmeaza vom prezenta cateva imagini cu cele mai interesante standuri de la TIMB – BIFE 2007. Fata de editiile precedente, se poate observa o evolutie excelenta, fapt care ne spune ca domeniul nostru preferat este pe drumul cel bun. Lume multa, mobila frumoasa, atitudine profesionala, per ansamblu o atmosfera de targ international. Avand in vedere ca ambientul capata personalitate si viata prin mobilier, am facut un maraton prin targ pentru a vedea exponatele participantilor. Ca designer de interioare, este absolut obligatoriu sa fii la curent cu tot ce iese pe piata.

Primele doua imagini sunt surprinse la standul Casanova Gandia, unul dintre cei mai stilati producatori de mobilier prezenti la targ. Firma este de origine spaniola si produce mobilier din lemn masiv si panouri furniruite de cea mai buna calitate, desenata de designerii proprii. Stilul Casanova Gandia este unul modern, minimalist, cu accente exotice si insertii de bambus, cocos, etc. Acest stil se integreaza foarte usor atat in interioarele moderne, cat si in cele clasice.
In imaginea de mai jos putem observa o parte a standului Minerva Com, importator Hettich International. Vom reveni la standul Minerva in zilele urmatoare cu un articol mai detaliat.
Deasemenea ne-a atras atentia standul producatorilor de accesorii de mobilier Gamet din Germania. Atent construit si beneficiind de un concept elegant, standul Gamet a prezentat colectia de accesorii 2007.
Mannsperger design ne-a incantat in mod deosebit prin calitatea finisajelor si aspectul impecabil al mobilierului expus. Deasemenea, amenajarea standului, desi de dimensiuni reduse, a propulsat standul in topul preferintelor noastre.
Vom reveni cu informatii pe larg de indata ce timpul ne va permite. Multumim.

1 thought on “TIMB – BIFE 2007 – Mobilier si design

  1. A fost interesanta editia 2008 a BIFE, merita sa fie descrise detaliat unele imagini surprinse la expozitie. Intradevar standul Minerva a iesit in evinedta prin atentia care s-a focalizat asupra accesorilor din mobilier, nu asupra mobilierului. Voi urmari urmatoarele articole!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.