Design interior apartament 3 camere – Apartment interior design

Design interior apartament
EN: These are the renderings for a quick project. No details, only the basic elements. We’ll take some pictures when everything will be ready. This apartment’s living room is a little narrow but long, so we demolished the wall that separated the kitchen and made custom furniture for the media center instead. Behind that furniture, inside the kitchen we arranged the dining area for 3-4 persons. The basic idea was to create the appearance of wider space.
RO: Va prezentam cateva simulari simple pentru un proiect rapid de care ne-am ocupat in ultima perioada. Nu veti vedea prea multe detalii, deoarece ne-am propus sa ne concentram asupra calitatii rezultatului in detrimentul prezentarii. Veti vedea de ce in fotografiile pe care le vom prezenta dupa finalizarea proiectului. Din cauza ca livingul acestui apartament era ingust si lung, am demolat peretele care separa bucataria de living si l-am inlocuit cu un mobilier original ce deserveste ambele spatii si confera un aspect original ambientului, separand logic cele doua spatii, dar lasand impresia de spatiu aerisit. Pe partea de living, mobilierul gazduieste televizorul si zona de distractie, iar inspre bucatarie, in spatele mobilierului se gaseste locul de luat masa. Urmariti-ne in continuare pentru a vedea rezultatul final al acestui proiect.
Design interior bucatarie
Design interior living apartament

2 thoughts on “Design interior apartament 3 camere – Apartment interior design

  1. apartamentul meu seamana foarte mult cu acesta..dar am o problema bucataria este mai pe lung si nu mai este loc de masa///ma gandeam sa spart livingul spre un balcon care are iesire si.n bucatarie..si sa fac acolo loc de luat masa…ce credeti?..multumesc anticipat de parere…

  2. In functie de configuratia livingului s-ar putea sa aveti loc pentru o zona de luat masa. Daca puteti face o fotografie planului si sa ni-l trimiteti pe e-mail, va pot da o sugestie mai elocventa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.