Design interior – magazin de incaltaminte.

Am inceput cu 2 proiecte de branding pentru 2 marci de incaltaminte – Alea Calzature si Aramis. Alea Calzature este un brand de incaltaminte din piele pentru femei, iar Aramis este pentru barbati. Caracteristicile principale ale brandurilor Alea si Aramis sunt calitatea materialelor si a prelucrarii, aspectul modern si confortul deosebit. O parte dintre modelele din colectii sunt concepute in Italia, iar restul sunt de conceptie autohtona.

Dupa crearea celor doua branduri de incaltamite, a venit timpul sa cream un concept de magazin pentru acestea. Pornind de la elementele comune ale brandurilor, am decis ca aspectul unui magazin care va comercializa aceste produse va trebui sa fie simplu si elegant si sa exprime cat mai bine valorile celor doua branduri.  Conceptul initial arata putin diferit si era gandit pe alt spatiu. Pentru ca magazinul este unul de fabrica si produsele vor fi la un pret mai mic decat cel de vanzare final, a fost necesar sa refacem conceptul si sa ii dam un aspect mai accesibil, urmand ca in momentul in care vom face alte magazine sa aplicam conceptul de mai jos.

Design magazin incaltaminteIn final, beneficiarii au ales un spatiu in care am aplicat conceptul magazinului de fabrica. Am mers pe niste module simple, usor de realizat si de amplasat. Simplitatea conceptului se potriveste de minune cu produsele pe care le promoveaza. Materialele sunt simple – PAL melaminat si sticla securizata de 8mm. Sistemul de iluminat este deosebit. Am creat niste retele de fire care se termina in globuri luminoase. Nu este o idee 100% originala. Am vazut ceva similar in urma cu ceva timp si ne-a ramas intiparit in minte. Pentru o iluminare bogata si uniforma a trebuit sa adoptam o solutie de acest gen, pentru ca spatiul ales de proprietari nu permitea sa intervenim asupra structurii tavanului. Toate sursele de iluminat au temperatura de culoare de 2700k si costul total al instalatiei nu depaseste pretul a 3 spoturi profesionale de la XAL. 🙂

concept magazin pantofi design magazin de pantofi

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.