Design interior showroom & branding – Complet Haus

EN: This is one of the newest integrated branding projects that we’ve completed. It’s a rebranding and showroom design for a very promissing furniture materials and accessories suplier in the west of Romania – Complet Haus.
RO: Ne face o deosebita placere sa va prezentam cateva elemente dintr-un nou proiect de branding. Firma Complet Haus din Timisoara este unul dintre cei mai dinamici distribuitori de materiale si accesorii de calitate pentru productia de mobilier. Am inceput colaborarea in aceasta primavara, iar acum incep sa se vada rezultatele procesului de rebranding. S-a inceput cu redesenarea identitatii vizuale pornind de la schema cromatica initiala, continuand cu conceptul pentru un mic show-room in Oradea. Provocarea a fost pe gustul nostru. Spun provocare, pentru ca a fost nevoie sa prezentam optim o cantitate foarte mare de produse intr-un spatiu relativ restrans – aproximativ 40mp, fara sa cream senzatia de aglomerare. Am avut parte de tot concursul din partea beneficiarilor si acest lucru se vede din rezultat.

.design logo Complet HausNoua identitate vizuala

Design Showroom Complet Haus
Fronton intrare

Design interior ShowroomAnsamblu interior

Design magazin Complet Haus OradeaAnsamblu interior

Amenajare interioara Complet HausAnsamblu interior

Vom reveni cu fotografii ale showroom-ului in zilele urmatoare. Pentru cei din Oradea, showroom-ul se poate vizita zilnic intre orele 8-17, pe str. Lapusului nr. 1, vis-a-vis de Hotel Nevis.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.