Casa familiala in lucru

Un proiect de design interior nu se termina in tavita imprimantei. Dupa ce in urma cu catva timp, va prezentam imaginile generate pe calculator ale acestei case familiale, a venit timpul sa tragem cu ochiul pe santier. Pe parcursul fiecarei lucrari, trecem prin mai multe etape, fiecare cu frumusetea ei. In acest caz, am ajuns in faza de finisaje incipiente. Va vom prezenta cateva detalii pe care le veti regasi mai tarziu in imaginile finale. Dupa mai bine de 6 luni de la inceperea proiectului, casa incepe sa prinda contur si sa ne dezvaluie unele elemente care vor concura la un ansamblu reusit.
Avand o casa cu o arhitectura foarte placuta, aspectul interior va trebui sa fie cel putin la fel de reusit. Imaginile prezentate sunt surprinse in santier cu praful si mizeria de rigoare si nu arata rau deloc. Suntem extrem de nerabdatori sa vedem aceasta casa finalizata.

^ Detaliu baie principala ^
^ Detaliu zugraveala camera tineret ^
^ Detaliu baie tineret ^
^ detaliu fatada ^

9 thoughts on “Casa familiala in lucru

 1. Cataline, imi pare rau sa te anunt, dar “ati fost clonati” :). A aparut un blog de design interior foarte asemanator cu blogul vostru. Inclusiv sigla e cu aceleasi caractere. Ce pot sa spun? Urmaresc blogul vostru de cand a aparut si am invatat multe din el. Nu stiu ce sa fac, sa va compatimesc pentru ca sunteti copiati sau sa va felicit? In orice caz, diferenta de clasa este de la cer la pamant intre blogul vostru si celalalt… Am decis! Felicitari! Sunteti buni si e normal sa incerce fiecare sa va copieze!

 2. felicitari pentru lucrare. mai e mult dar se contureaza bine. din ce e “gata” pana in prezent (din pacate nu am mai ajuns pe santier din decembrie ) , baia de la dormitor imi place in mod special.
  abia astept sa vad montat si finisat lemnul de exterior si interior, sun convins ca schimba mult spatiul.
  spor in continuare!

  daca mai ai cadre recente m-as bucura sa le vad,eu nu stiu cand o sa am ocazia sa ies la lucrare.

  succes
  tomi

 3. Salut Tomi,
  Primele felicitari ti se cuvin tie pentru o arhitectura atat de frumoasa. Datorita tie, misiunea mea a fost una foarte placuta. Dificila, dar placuta. Am fost fortat sa evoluez si iti multumesc pentru asta. Sper sa ajung la casa pe saptamana viitoare si sa fac cateva fotografii. Pana atunci, iti doresc spor la treaba si poate ne vom intalni si in persoana sa vorbim de una-alta.

 4. foarte ,frumos detaliul din baia principala,te reprezinta cumva?
  interesant,original,plin de personalitate,frumos,e supertare,dificil,tini-o tot asa
  bravo

  TOMI,S FRIEND

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.