Kitch fara kitsch

In navigările mele prin vasta întindere a internetului, am dat de un site foarte interesant care deși are o denumire cu conotații negative din punct de vedere artistic, prezintă niște lucuri de cel mai pur bun-gust. Pe www.kitch.ro, veți găsi o serie de articole de prezentare a unora dintre cele mai ingenioase și stilate soluții de design interior și nu numai. Vreau să spun că mă așteptam la acest lucru când am văzut numele site-ului. Această denumire nu putea fi folosită decât în mod ironic, pentru a prezenta contrariul. Mai nou, toată lumea vorbește despre „kitsch” și din ce în ce mai multe persoane înțeleg ce înseamnă acest lucru și încearcă să-l îndepărteze din existența cotidiană. Spre fericirea mea, asistăm la o maturizare accelerată a publicului în ceea ce privește esteticul. Încercăm prin fiecare lucrare la care luăm parte, să aducem în atenția publicului lucruri de bun gust în ceea ce privește designul de interior și de produs. Fie că este vorba despre un produs scump de marcă sau o piesă de mobilier executată la comandă, designerul unui interior poartă pe umeri o responsabilitate foarte mare. Vă invităm să vizitați site-ul kitch.ro, unde veți găsi multe informații utile.

2 thoughts on “Kitch fara kitsch

  1. Imi place enorm de mult blog-ul tau, am ce invata.As avea doar o intrebare,articolele pe care le scrii sunt pur si simplu parere personala sau te inspiri de undeva?

  2. Articolele de pe blog sunt generate din experientele personale. Din pacate am din ce in ce mai putin timp pentru a scrie articole, insa cand finalizam ceva important, sigur va aparea pe blog. Multumesc pentru aprecieri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.