Design interior casa Baia Mare

Design interior dormitor
RO: Un dormitor cu forma dominanta dreptunghiulara alungita, nu este intotdeauna cea mai fericita configuratie. Pe deasupra, prezenta unei grinzi transversale prin mijlocul tavanului ne forteaza sa luam niste masuri speciale in tratarea acestui interior. Pentru ca stilul arhitectural al casei este unul modern cu specific minimalist, nu ne vom indeparta foarte mult de acest stil nici la interior. In continuare veti putea vedea prima varianta a conceptului.
EN: This is a long rectangular shape bedroom and we conceived a concept which will create the appearance of a spacious yet intimate space for relaxing. In the following images, you will see the initial space and the result of our first concept.
Design interior structura
Asa arata structura incaperii cu grinda transversala
RO: In primul rand, am construit un dressing pe tot peretele din partea dreapta, pentru a da senzatia unei incaperi mai largi. Pentru a masca prezenta grinzii a fost necesara cosntruirea unui volum din gips-carton, care va folosi si ca suport pentru iluminarea ambientala. Vom avea nevoie de multe spatii de depozitare, datorita faptului ca aceasta casa nu are un spatiu dedicat pentru dressing. Astfel, in completarea dressingului lateral, am construit o comoda cu sertare si un corp multifunctional ce va intregi aspectul general si va gazdui elementele de divertisment (TV, DVD player, etc.), totodata accentuand efectul de spatialitate prin dispunere si printr-un sistem de iluminare indirecta cu led-uri RGB.
Design dormitor minimalist
Iluminarea pentru citit vine de la un sistem cu spoturi directionale incastrat in volumul de pe peretele din spatele patului.
Design interior minimalist
Design interior culori calde
Aspect general cu iluminare artificiala
Design interior Baia MareDesign interior Davidsign
Aspect general cu iluminare naturala.

1 thought on “Design interior casa Baia Mare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.