Enzo Bertini – un brand in plina ascensiune

design interior magazinEN: This is an integrated branding project for a multi-brand shoes store in Bucharest and Constanta. I did the logo and store concept and helped with the integration. 
RO: Dupa o munca de cateva luni, am terminat conceptul pentru identitatea brandului de lux Enzo Bertini si magazinele multibrand ce vor functiona sub acelasi nume. Ideea de baza de la care am pornit, a fost aceea de a crea o identitate simpla, usor de recunoscut cu un mare potential de a deveni un love-mark. Avand conceptul de identitate aproape finalizat, am inceput conceptul de magazin, pornind de la aceleasi valori de baza si adaptat identitatii. In cele ce urmeaza, puteti observa cateva imagini din magazinele lansate in aceasta primavara, precum si niste imagini din proiect.
design magazin pantofi
design magazin baneasa shopping citydesign interior retailidentitate vizuala Enzo Bertiniconcept sacosa de hartie personalizatadesign interior Enzo Bertini

8 thoughts on “Enzo Bertini – un brand in plina ascensiune

 1. Arata mai select decat conceptul. In realitate arata si mai bine. Daca ai sti sa lucrezi mai bine pe calculator si ai face imagini mai realiste, ai avea mult de castigat…

 2. Cred ca nu e atat de important realismul imaginilor 3D, cat rezultatul si calitatea conceptului. Nu e greu sa faci un 3D care sa arate bine, mai greu e sa faci un concept de calitate si sa-l duci pana la capat.

 3. Buna Cata,

  intrebarea mea este urmatoarea: “Dupa o munca de cateva luni, am terminat conceptul pentru identitatea brandului de lux Enzo Bertini” asta ce inseamna? inclusiv sigla tu l-ai creat?

  M-am uitat pe site-ul lor, sincer mai este de lucru vizual. Din cate stiu Utopium ar fi solutia in cazul lor. Iti spun ca sunt de profesie si ne cunoastem bine asa ca imi permit sa iti spun acest aspec in rest parerea mea despre acest proiect este ca ai facut o treaba excelenta. L-ai creat cu adevarat la nivelul unui segment de piata la care ai fost rugat sa o faci.

  Ai inceput un drum profesional de invidiat. Poate vom ajunge odata sa si colaboram la un proiect impreuna. Mi-ar face placere

 4. Buna Cata,
  asteptam un raspuns la intrebarea mea! Din pacate nu l-am primit nici acum, im pare nespus de rau pt asta. Te salut un vechi prieten al tau. Sincer ai facut o treba buna care mi-a starnit interesul asupra munci tale

 5. Imi cer scuze, credeam ca raspunsul la intrebarea ta era in textul articolului… In fine, eu am facut sigla si alte cateva elemente din identitatea vizuala. In cateva zile voi posta inca 2 sau 3 proiecte pe identitate vizuala. Dupa cum spuneam, ne-am orientat in special pe segmentul "office & corporate".
  Am si eu o intrebare: Cine esti? Nu se intampla nimic daca postezi comentariile sub numele real.
  Nu am de unde sa-mi dau seama cine esti, dar daca zici ca esti un vechi prieten, te invit pe la noi pe la birou sa mai povestim.

 6. In primul rand iti multumesc pt raspuns si pt invitatie, mi-ar face mare placere sa pot ajunge odata sa vad un adevarat colectiv de design.
  Dar sa ma prezint sunt fost coleg de al tau de facultate si chiar de liceu cu un anisor mai mic si ma numesc Alex Briscan

 7. Noi ne vom muta in curand intr-un nou sediu mai potrivit pentru noua noastra formula. Speram ca prin Decembrie sa fim deja instalati si vom putea primi vizite… S-auzim de bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.