Design interior dormitor | Bedroom interior design

Design interior vila
RO: Zilele acestea am finalizat randarile pentru unul dintre dormitoarele casei la care lucram acum. De fapt, este singurul dormitor pentru care vom face simulari, celelalte fiind amenajate mai usor din mers. Ceea ce face acest dormitor mai special este faptul ca are patul amplasat in centrul camerei si nu la perete, cum se intampla de obicei. Ideea a fost sa orientam patul cu capatul inspre nord, insa peretele de nord va fi ocupat de dressing room . Astfel, am creeat un perete fals multifunctional pentru a-l folosi ca baza pentru capataiul patului. Dincolo de functia sa principala de suport, acesta va avea rol de paravan si va “gazdui” hainele care de obicei se arunca pe langa pat, prin amplasarea unor agatatori tip cuier in spatele “paravanului” (eu sunt cam dezordonat si tare bine mi-ar prinde un astfel de paravan). Mai departe, dormitorul se continua cu o zona mixta, de zi si de noapte. In partea opusa patului, se afla o zona pe care am amenajat-o pentru relaxare si discutii sau pentru lectura. Avem aici doua fotolii comfortabile si o masuta de cafea. Comoda pentru Televizor va permite rotirea cu peste 180º pentru ca televizorul sa poata fi privit in conditii optime, atat din pat, cat si din zona de lectura.

Design interior modern

Faptul ca zona de lectura este situata cu aproximativ 30cm mai sus fata de restul camerei, ne convine de minune, fiindca televizorul are cateva unnghiuri de vizionare optime. In pozitia asezat, acesta trebuie sa fie sub nivelul privirii normale cu aproximativ 30º, iar in pozitia culcat, sa fie situat cu pana la 40º deasupra nivelului privirii, aici referindu-ne bineinteles la centrul ecranului. In prima imagine se pot observa niste fotolii mai masive, insa dupa o analiza sumara, am decis sa renuntam la ele in favoarea unora mai suple. Zona de birou este prezenta in dormitor langa geamul mare, iar mobilierul pentru depozitarea de tip biblioteca va fi conceput in zilele ce urmeaza.

Design interior camera tineret

EN: In the last period, we finalized the renderings for one of the bedrooms in the house we are working on. Actually, the other bedrooms will not benefit of renderings, as we decided to design them on the move and only rapid sketches will shape their interior. The main characteristic of this bedroom is that the bed lies in the center of the room, and the space is combined with a day area. The base for the bed’s head, serves as a ethical wall, but also as a place to store the clothes which usually would lie besides the bed. The TV console is designed so you can watch TV from every place in the room as it’s base is rotative. The office area is minimal and the bookshelves are to be designed.    

Design interior modern

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.